Ekstensholmin pyykkietikka Piparminttu

12,90 

Kuvaus

Ekstenshomin pyykkietikka on valmistettu perinteitä vaalien, luomuviljellystä väkiviinaetikasta sekä eteerisistä
öljyistä, jotka tuotetaan luomutilalla, raaka-aineet ovat siis peräisin perinteisiltä, Suomessa jo yli 30 vuotta toimineilta tiloilta.

Pyykkietikkaa voidaan käyttää huuhteluaineen sijaan pyykinhoitoaineena. Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkeen pyykkiin, myös ulkovaatteisiin sekä teknisiin materiaaleihin. Se poistaa pyykinpesuainejäämät, kirkastaa värit, pehmentää pyykin, jättää hyvän tuoksun, poistaa sähköisyyttä, hoitaa pesukonetta estämällä pesuainesaostumat ja pitämällä koneen puhtaana ja raikkaana, poistaa tahroja, hajuja (hiki, rasva, home ) sekä on antiseptinen.

Laimentamalla veteen pyykkietikkaa voi käyttää myös yleispuhdistusaineena, esimerkiksi kylpyhuoneen
 pintoihin ja saunaan, ikkunoihin tai peileihin.

Ekstensholmin luomupyykkietikassa on käytetty eteerisiä öljyjä. 

Pyykkietikan säilyvyys on yhtä erinomainen kuin väkiviinaetikan, eli se ei käytännössä vanhene, kun sen säilyttää oikein,
auringonvalolta suojattuna ja huoneenlämmössä. Käyttämämme muovipullo on valkoinen, joten se sopii kierrätykseen. Pullo on
valmistettu Hollannissa ja se soveltuu myös elintarvikkeisiin.

Ekstensholmin luomupyykkietikka valmistetaan Turussa, käsityönä, se on siis 100 % suomalaista ja luonnonmukaista. 

Eteerisessä piparminttuöljyssä on voimakkaan läpäisevä, ruohoisen minttuinen kamferinen tuoksu. Sen raikas tuoksu virkistää ja auttaa myös keskittymään paremmin. Piparmintun tuoksu lievittää hermostuneisuutta ja sen tuoksu miellyttää usein niin aikuisen, kuin lapsenkin herkkää hajuaistia.

Mentha Aquatica: Mentha Aquatica on piparmintun ja eukalyptuksen yhdistelmä, viileän raikas tuulahdus. Piparminttua on perinteisesti pidetty mielentilaa rauhoittavana ja virkistävänä yrttinä. Eukalyptuksen raikkaan minttuinen, mausteinen kamfeerinen tuoksu täydentää tätä tuoksukokonaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekstensholmin pyykkietikka Piparminttu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *