Ekstensholmin pyykkietikka Vanilja

12,90 

Kuvaus

Vanilja

Ekstenshomin pyykkietikka on valmistettu perinteitä vaalien, luomuviljellystä väkiviinaetikasta sekä eteerisistä
öljyistä, jotka tuotetaan luomutilalla, raaka-aineet ovat siis peräisin perinteisiltä, Suomessa jo yli 30 vuotta toimineilta tiloilta.

Pyykkietikkaa voidaan käyttää huuhteluaineen sijaan pyykinhoitoaineena. Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkeen pyykkiin, myös ulkovaatteisiin sekä teknisiin materiaaleihin. Se poistaa pyykinpesuainejäämät, kirkastaa värit, pehmentää pyykin, jättää hyvän tuoksun, poistaa sähköisyyttä, hoitaa pesukonetta estämällä pesuainesaostumat ja pitämällä koneen puhtaana ja raikkaana, poistaa tahroja, hajuja (hiki, rasva, home ) sekä on antiseptinen.

Laimentamalla veteen pyykkietikkaa voi käyttää myös yleispuhdistusaineena, esimerkiksi kylpyhuoneen
 pintoihin ja saunaan, ikkunoihin tai peileihin.

Ekstensholmin luomupyykkietikassa on käytetty eteerisiä öljyjä. 

Pyykkietikan säilyvyys on yhtä erinomainen kuin väkiviinaetikan, eli se ei käytännössä vanhene, kun sen säilyttää oikein,

auringonvalolta suojattuna ja huoneenlämmössä. Käyttämämme muovipullo on valkoinen, joten se sopii kierrätykseen. Pullo on valmistettu Hollannissa ja se soveltuu myös elintarvikkeisiin.

Ekstensholmin luomupyykkietikka valmistetaan Turussa, käsityönä, se on siis 100 % suomalaista ja luonnonmukaista. 

Hurmaavan tuoksuinen aito luomuvanilja luo tuoksullaan turvallisen ilmapiirin. Myös lapset usein rakastavat tätä upeaa vaniljan tuoksua, joka myös auttaa sekä heitä, että aikuisia parempaan unensaantiin. Se on kuin hyvä ystävä, joka jo olemassa olollaan tuo iloa! Rauhoittava vanilja harmonisoi ja on avuksi huolestuneisuuteen, unihäiriöihin, makeannälkään. Hemmottelevan hurmaavantuoksuisia pyykkäyshetkiä!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ekstensholmin pyykkietikka Vanilja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *